Hierontapalvelu Nicaman
Jenni Istolainen

koulutettu hieroja, hierojan EAT, VoiceWell-hoitaja, Dry needling terapeutti, kouluttaja

Hei, olen Jenni Istolainen

Olen valmistunut 2004 koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta, ja sen jälkeen olen toiminut päätoimisena hierojana Valkeakoskella, sekä vuosina 2010-2022 myös Tampereella.

Vuodesta 2011 olen hoitotyön ohella käynyt arvioimassa hierojien näyttötutkintotilaisuuksia eri puolilla Suomea. Lisäksi toimin kouluttajana Pirkanmaan urheiluhierojakoululla.

Ennen hierojan ammattiin valmistumista olen opiskellut tanssia mm. Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksessa ja Ranskassa Ecole Superieure de Danse de Cannes Rosella Hightowerin koulussa. Hierontatyön lisäksi olenkin ohjannut paljon erilaisia tanssi- ja liikuntatunteja mm. aikuisbalettia, nykytanssia, lasten luovantanssin ryhmiä, kehonhallintaa sekä les Mills Body Balancea ja Body Pumppia.

Vuonna 2009 tieni vei minut opiskelemaan myös VoiceWell-hoitajaksi omien purentaongelmieni kautta. Saatuani avun niska- ja purentalihasten kireyteen, koin että tätä haluan opiskella lisää ja tällä tiellä olen yhä. Ääniongelmatkin ovat avautuneet pikkuhiljaa viimeisen kolmentoista vuoden aikana, ja omaan ääneen on tullut tutustuttua laulutuntien kautta.

Hierojan erikoisammattitutkinnon 2011, Somatic Fysio 2016 sekä Dry needling 2021 opintojen myötä olen saanut vielä lisää monipuolisia työkaluja käytännön työhön. Näistä olen kiitollinen kaikille kouluttajilleni.

Koen itseni ikuiseksi opiskelijaksi, ja aina löydänkin itseni uudelleen ja uudelleen ihmettelemästä suurenmoista ihmiskehoa. Saan iloa perheeni, liikkumisen, taiteen, kulttuurin ja luonnon lisäksi suunnattomasti myös työstäni. Tykkään miettiä syy-seuraussuhteita, ja asiakaskunnakseni onkin löytäneet ihmiset, joilla saattaa olla isompiakin haasteita koko kehon alueella.

Työkaluina hoidossani käytän mm. tutkimista, erilaisia hierontatekniikoita, mobilisointia, kinesioteippausta, tens-sähkölaitetta, kuivaneulausta (dry needling), kylmä- sekä lämpöhoitoa ja fascia rautoja.

Kaiken hoitamisen ja erilaisten työkalujen lisäksi täytyy kuitenkin jokaisen muistaa huoltaa myös itse itseään. Pyrinkin aina hieronnan lisäksi ohjaamaan, miten asiakas voi itse kotona huoltaa kehoaan.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon,
Jenni

  • 2004 koulutettu hieroja Pirkanmaan urheiluhierojakoulu
  • 2010 VoiceWell-hoitaja
  • 2011 Hierojan erikoisammattitutkinto Pirkanmaan urheiluhierojakoulu (urheilijan hieronta, niveltoiminnan ylläpitäminen sekä edistäminen, kivunhoito tutkinnonosat. Sekä tutkintoon kuuluva pakollinen yrittäjyyteen liittyvä osa)
  • 2012 Lihaskalvolinjojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa ja harjoittelussa kurssit 1&2 kouluttajana Jarmo Ahonen
  • 2013 Lihaskalvo ja venytyshieronnan koulutus kouluttajana Jari Ylinen
  • 2014 Niskan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssi kouluttajana Jari Ylinen
  • 2015 Lannerangan- ja rintarangan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kurssit kouluttajana Jari Ylinen
  • 2016 Somatic Fysio koulutajana Jarmo Ahonen
  • 2021 Dry Needling kouluttajana Ismo Palmamäki
  • 2022 Suun alueen kuntoutus kouluttajana Mira Pihlajamaa

Lisäksi käyn vuosittain lyhempiä koulutuksia liittyen ihmisen hoitamiseen eri menetelmin sekä liikuntaan.

Varaa aika kätevästi nettiajanvaruksella!