Palvelut ja hinnat

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva hoitokokonaisuus! Hoitojen aikana en kuitenkaan vastaa puhelimeen, joten jätä viesti vastaajaan, lähetä tekstiviesti tai sähköpostia, niin otan myöhemmin yhteyttä.

Varauksen voi perua 24 h ennen hoitoa. Peruuttamatta jääneestä ajasta perimme puolet hinnasta. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, Epassi ja Smartum.

Hieronnat

Klassinen hieronta / urheiluhieronta

Hieronnassa pyritään hoitamaan ja ennaltaehkäisemään erilaisten kiputilojen ja vammojen syntymistä. Hieronnassa pehmytkudosten käsittelyllä pyritään lihasjännityksen laukaisemiseen, kivun sekä stressin helpottamiseen. Hoitokokonaisuus valitaan ongelmalähtöisesti – tai voit tulla muuten vaan rentoutumaan.

Hierontaa voidaan tehostaa niveliin kohdistuvilla mobilisointitekniikoilla, jännealueiden käsittelyillä, fascia- ja triggerpiste-tekniikoilla, erilaisilla venytystekniikoilla, tens-sähkölaitteella sekä kylmä- tai kuumahoidoilla.

Lue lisää hieronnasta

 • Hieronta 45 min
  50 €
  Hieronta 45 min sisältää alkututkimuksen, hieronnan ja kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa hintaan sisältyy myös dry needling -käsittely
 • Hieronta 60 min
  60 €
  Hieronta 60 min sisältää alkututkimuksen, hieronnan ja kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa hintaan sisältyy myös dry needling -käsittely
 • Hieronta 75 min
  70 €
  Hieronta 75 min sisältää alkututkimuksen, hieronnan ja kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa hintaan sisältyy myös dry needling -käsittely
 • Hieronta 90 min
  80 €
  Hieronta 90 min sisältää alkututkimuksen, hieronnan ja kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa hintaan sisältyy myös dry needling -käsittely
 • VoiceWell-hieronta 60 min
  75 €
  VoiceWell-hoito sisältää alkututkimuksen, hoidon 60 min ja kotihoito-ohjeet.
 • VoiceWell-hieronta 90 min
  90 €
  VoiceWell-hoito sisältää alkututkimuksen, hoidon 90 min ja kotihoito-ohjeet.

VoiceWell-hoidot

Voicewell-hoito on purenta- ja äänihäiriöihin erikoistunut hierontamuoto. Hoidossa pyritään helpottamaan purentalihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia kiputiloja sekä helpottamaan äänentuottoa ja hengitystä. Samalla pyritään lisäämään tietoisuutta omasta kehosta. Hoidettavia alueita ovat erityisesti kasvojen, leuan, kielen / suunpohjan, kurkunpään, pallean sekä lantion lihakset. Hoito ja ohjaus voidaan kohdistaa myös isommalle alueelle esim. asentomuutosten korjaamiseksi.

VoiceWell-hoito sisältää erilaisia hoitomenetelmiä kuten hierontaa, nivelten mobilisointia sekä fascia-käsittelyä. Sopii kaikille kehon perushuolloksi. Sopii erityisesti heille ketkä puhuvat työssään paljon sekä laulajille ja muusikoille.

Lisätietoja VoiceWellistä

Dry Needling/
Kuivaneulaus

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Hoito ei kuitenkaan ole akupunktiota. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja. Joskus neuloissa voidaan käyttää tens-sähköä tehostamaan hoidon vaikutusta.

Hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofascia) sijaitsevia triggerpisteitä, jotka on lääketieteessä tunnettuja lihas-sidekudosperäisten kipujen aiheuttajia. Kroonisista kivuista kärsivillä suurella osalla on aktivoitunut myös myofasciaalinen kipuoireisto, jota voidaan hoitaa triggerpisteitä käsitelemällä. Tyypillisiä hoidettavia kipuja ovat esim. päänsäryt / migreeni, niska-hartia-selän alue, olkapään alueen kivut, sekä muut raajojen alueen kivut.

Neulan lävistys tuntuu pienenä pistona tai useimmiten ei miltään. Itse hoidossa voi tulla esim. paineen tunnetta lihakseen tai säteilytuntemuksia kauemmas hoidettavasta alueesta.

Lue lisää kuivaneulauksesta

 • Kuivaneulaus 45 min
  50 €
  Kuivanaeulaus eli dry needling sisältää alkututkimuksen, kuivaneulauksen, tarvittaessa tens-sähköhoidon, hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.
 • Kuivaneulaus 60 min
  60 €
  Kuivanaeulaus eli dry needling sisältää alkututkimuksen, kuivaneulauksen, tarvittaessa tens-sähköhoidon, hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.
 • Kuivaneulaus 75 min
  70 €
  Kuivanaeulaus eli dry needling sisältää alkututkimuksen, kuivaneulauksen, tarvittaessa tens-sähköhoidon, hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Esteet dry needling-käsittelylle:

 • verenvuotosairaus
 • lääkitys, joka altistaa verenvuodolle
 • neulapelko
 • asiakas haluton hoidolle
 • hoitajan ja potilaan välinen huono kommunikaatio
 • akuutti vamma
 • hoidettavassa raajassa lymfanestekierron häiriö
 • infektio
 • hoito on muista syistä sopimaton tilanteeseen nähden

Kinesioteippaus

Kinesio-
teippaus

Teemme muiden hoitojen yhteydessä tarvittaessa myös kinesioteippausta. Sitä käytetään erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen sekä asennon korjaamiseen. Se sopii myös turvotuksen vähentämiseen sekä verenkierron lisäämiseen.

Kinesioteippi venyy, joustaa sekä hengittää, ja ärsyttää ihoa vähemmän kuin urheiluteippi.